Planten

Verkoop blauwe bessenplanten

 

Vanaf eind oktober kunt u bij ons blauwe bessenplanten kopen.
De planten kunnen zonder probleem een tijdje in hun pot blijven. Planten in de grond doe je best nog in de herfst of in de lente.
Kies variëteiten met verschillende oogsttijden zodat u heel de zomer lang gespreid blauwe bessen kan plukken. Of kies variëteiten met dezelfde oogsttijd voor meer bessen tegelijkertijd.

Via het bestelformulier onderaan, kan je nu blauwe bessenplanten reserveren. Het is aan te raden om uw planten op deze manier te reserveren omdat wij met een beperkte voorraad werken. De planten moeten pas betaald worden bij afhaling.

De planten kunnen zonder probleem een tijdje in hun pot blijven. U kan de planten best wel voor half april in de grond hebben, toch raden we u aan uw planten in het najaar in de grond te zetten. Voorzie ca. 90 cm tussen 2 planten. 

Planten ophalen kan telkens tijdens de openingsuren van de winkel.
Een afspraak maken kan ook altijd. 
In elke normale personenwagen passen zeker min. 5 – 10 planten. 

Bestelde planten blijven ca. 4 weken gereserveerd tenzij anders afgesproken. Indien ze niet opgehaald zijn binnen deze termijn, vervalt de reservering. Bestellingen zijn niet bindend. Toch vragen wij een seintje te geven als u om welke reden dan ook uw bestelling wenst te annuleren. Indien de door u bestelde planten door omstandigheden niet geleverd kunnen worden stellen wij u graag een andere soort voor. Voor bijkomende vragen: info@blauwebessen.be of 089 85 89 33.

Schrijf u in op de nieuwsbrief (zie onderaan deze pagina) of volg ons op Facebook! Zo blijft u geïnformeerd over onze plantenverkoop en vele andere nuttige zaken. 

Prijslijst

  • C5 (80-100cm): €10
  • C25 (100-150 cm): €25
  • Turf (70L): €10
  • Turf (250L): €22.

Kies rassen met verschillende oogsttijden zodat u heel de zomer lang gespreid blauwe bessen kan plukken. Of kies rassen uit met dezelfde oogsttijd voor meer bessen tegelijkertijd om te kunnen verwerken.


Planten en turf

Tip: vergeet de turf niet! Zo kan u meteen aan de slag en hoeft u niet onnodig rond te rijden.