Camping & Glamping

Proef ons stukje Limburg! Beleef de blauwe bes in Oudsbergen.

In de Limburgse Kempen, aan de voet van de Oudsberg in Gruitrode, ligt onze 15 hectare grote blauwe bessenplantage.

De Oudsberg is de hoogste en grootste open stuifduin van Vlaanderen. Ze steekt 85 meter boven de zeespiegel uit en is omringd door prachtige heideterreinen, bossen en graslanden. Sinds 1998 is de Oudsberg erkend als Vlaams natuurreservaat. Op de top geniet je van een prachtig uitzicht. De Oudsberg maakt bovendien deel uit van de kandidatuur om UNESCO werelderfgoed te worden.

Stap naar de top vanuit de plantage. Te voet, met fiets of mountainbiken: er zijn uitdaging genoeg aan de rand van de Oudsberg door een gevarieerd landschap.

Ongeveer vanaf half juli tot half september kan men er elke dag genieten van een heerlijk stuk blauwe bessentaart in de cafetaria. Op sommige dagen in het seizoen pluk je zelf je eigen blauwe bessen.

Het hele jaar door kunt u bij ons overnachten in uw tent, camper of caravan.  U kunt zich installeren op een even ondergrond, op  gras of eventueel op verharding voor zware campers.

Reserveren kan via:


Of boek een overnachting in een luxe glamping tent. In deze geweldig ingerichte Canvastent van Canvascamp met twee comfortabele bedden,  geniet van de luxe van een hotel, maar wordt u wakker van de vogeltjes, midden in de natuur!

Reserveren enkel mogelijk via